O školi

Škola je otvorena u septembru 2004 god. Nalazimo se u naselju Ratko Jović, u neposrednoj blizini osnovne škole „Ivo Andrić“, u ulici 8.mart 19A. Naš radni prostor je prijatan i funkcionalan, prilagođen različitim potrebama nastave. Sama škola nalazi se u mirnom kraju grada a dobro je povezana javnim saobraćajem (autobusi linija 3(Brzi Brod-Naselje Ratko Jović), kao i obe kružne autobuske linije 34A i B). Automobilom se takođe lako i brzo dolazi (potrebno je najviše desetak minuta od centra).
Škola postoji već 12 godina i bavi se podučavanjem engleskom jeziku kao i prevođenjem različitih vrsta tekstova sa engleskog i na engleski jezik. Učenjem engleskog jezika kod nas steći ćete znanje koje ćete moći da iskoristite na najbolji mogući način, jer ćete biti u mogućnosti da uz kurs jezika dolazite na neograničeni broj konverzacionih radionica koje vodi predavač iz Engleske i od početka učenja moći ćete da primenjujete znanje i koristite konverzacionu veštinu i naučite da koristite jezik u najrazličitijim situacijama i razgovorima. Predavači škole su mladi i entuzijastični što se tiče pristupa predavanju a ipak imaju dovoljno dugo iskustvo u radu sa decom predškolskog i školskog uzrasta kao i u radu sa odraslima. U radu sa decom predškolskog uzrasta i uzrasta do 10 godina organizujemo predstave svake godine, novogodišnje i na kraju školske godine. Već 12 godina pripremamo i izvodimo predstave u kojima glume naši najmlađi polaznici. To je jedna od zabavnih aktivnosti kroz koju se uči engleski jezik a ujedno i prilika za roditelje da vide nešto od onog što su njihova deca naučila.
http://dorothyschool.rs/wp-content/uploads/2016/03/learning-schooling-600x300.jpg
Nudimo učenje svih nivoa jezika, početni, osnovni, srednji, viši i najviši nivo. U ponudi su kursevi opšteg i poslovnog engleskog jezika. Najnovija ponuda su konverzacione radionice koje vodi predavač iz Engleske.

Već 12 godina pripremamo i izvodimo predstave u kojima glume naši najmlađi polaznici. To je jedna od zabavnih aktivnosti kroz koju se uči engleski jezik a ujedno i prilika za roditelje da vide nešto od onog što su njihova deca naučila.

Predavači škole su mladi i entuzijastični što se tiče pristupa predavanju a ipak imaju dovoljno dugo iskustvo u radu sa decom predškolskog i školskog uzrasta kao i u radu sa odraslima.

Nudimo učenje svih nivoa jezika, početni, osnovni, srednji, viši i najviši nivo. U ponudi su kursevi opšteg i poslovnog engleskog jezika. Najnovija ponuda su konverzacione radionice koje vodi predavač iz Engleske.

Naši nastavnici

•Brižni, nežni, stpljivi•